קטגוריה: Google Plus

חדש ב-Google Drive | אלבומי Google

drive_photos_nexus6_animated2Screenshot_8

Google Photos

פונקציה חדשה התווספה ל-Google Drive – אלבומי Google.

כעת ניתן לצפות ולנהל את אלבומי התמונות וקטעי הוידאו ב-Google Drive.

  • Google Drive מתאים לארגון התכנים בתיקיות. ניתן להדפיס, לשתף, להוריד ולשנות שם של תמונות המוצגות ב-Google Drive.
  • פרטיות – ברירת המחדל היא שהתמונות המגובות באופן אוטומטי הן פרטיות, אלא אם תבחר לשתף אותם.
    שימו לב: אם בחרת לשתף תיקיית תמונות Google עם אחרים, האנשים ששיתפת יוכל לראות את כל תמונות וקטעי וידאו החדשים שיתווספו לתיקייה זו באופן יזום או אוטומטי.
  • למידע נוסף: Google Supportphotos_96dp

    מעבר לאחסון התמונות והסרטונים, מאפשר הכלי יצירת אלבום אישי/שיתופי.


    הנחיות יצירת אלבום כיתתי:

    1. נכנסים לקישור – photos.google.com
    2. לוחצים על 'צור' ואז על 'אלבום'
    3. בוחרים את התמונות והסרטונים שנרצה שיכללו באלבום ולוחצים על 'צור'
    4. נותנים שם לאלבום ולוחצים על סימן ה-V
    5. לוחצים על כפתור השיתוף לקבלת קישור
    6. ברירת המחדל היא שרק יוצר האלבום יכול להוסיף אליו תכנים. לחיצה על סמל המנעול בחלק העליון תאפשר לשנות את רמת השיתופיות ולאפשר גם למחזיקים בקישור להוסיף תכנים לאלבום.
    7. מעתיקים את הקישור ושולחים למי שרוצים שיצפו בתכני האלבום או יוסיפו אליו תכנים משלהם.


     


מדריך מאת אלה פלג

מדריך מאתר אורט דיגיטל – יצירת אלבום שיתופי


מקור: Google Drive Blog

שליחת דוא"ל באמצעות GMAIL לאנשי קשר בGoogle+‎

Screenshot_5

משתמשי GOOGLE+ יכולים כעת להשתמש ב-Gmail כדי לשלוח דוא"ל לאנשים הנמצאים במעגלים שלהם, גם אם אין ברשותם את כתובת הדוא"ל שלהם.

כשאתה נמצא ב-GMAIL, בעת בחירת הנמען, הקלד את שם האדם ואם הוא נמצא במעגלים שלך ב Google+‎, שמו ותמונתו יוצגו (כתובת הדוא"ל של הנמען לא תהיה גלויה לך עד שישיב להודעה !).

במקביל, תוכל לקבל דוא"ל ממשתמשי Google+ אשר הוסיפו אותך למעגלים שלהם (כאמור, כתובת הדוא"ל שלך לא תהיה גלויה לאנשי הקשר שלך בGoogle+ עד שתענה להם).

אם אתה משתמש בקטגוריות לתיבת הדואר הנכנס, דוא"ל מאנשים שהוספת למעגלים שלך יגיע לקטגוריה 'ראשי', דוא"ל מאנשים שנמצאים מחוץ למעגלים שלך יגיע לקטגוריה 'רשתות חברתיות'. אחרת, הדוא"ל יגיע פשוט אל תיבת הדוא"ל הנכנס.

כדי למנוע ספאם, אם הוספת אדם למעגל שלך אך הוא לא הוסיף אותך בחזרה, תוכל לשלוח אליו דוא"ל פעם אחת בלבד… – אם הנמען יתעלם מהדוא"ל שלכם (לא ענה / לא הוסיף אותך למעגלים שלו ב-Google+), לא תוכל לשלוח אליו דוא"ל נוסף בהמשך.

ושוב, כדי למנוע ספאם, במידה ואינך מעוניין לקבל הודעות דוא"ל ממשתמשי Google+ הכנס להגדרות (כרטיסיית 'כללי'), ובחר מי יכול לשלוח לך דוא"ל דרך פרופיל ‪Google+‬‏ שלך ? אף אחד / מעגלים /מעגלים מורחבים / כל אחד ב-Google+. זכרו ללחוץ על שמירת שינויים !

Screenshot_3

למידע נוסף הכנסו לדף העזרה: שליחת דוא"ל לאנשי קשר בGoogle+‎